MENU


   november/ december
 

Amuses

Olijven plukken
 Mossel & kamille
  Hoeve-ei & truffel 

 

Voorgerecht
Koolrabi
       Gerookte beekridder/ dille/ dulse

 

Tussengerecht *
Paddenstoelen
      Wijting/ gnocchi/ walnoot/ citrus 
 

Hoofdgerecht 
Gefermenteerde wortel  **
   Noordzeetong/ venkel/ duindoorn

Boerenkool
Wilde eend/ vlierbes/ selder/ polenta/ pompoen

 

Dessert
Appel

Melk/ karamel/ koekjes

 

Chef Terroir @Home:      Driegangenmenu - 75€ pp  //  Viergangenmenu* - 90€ pp  //  Vijfgangenmenu** - 105€ pp
Chef Terroir Take Away: Driegangenmenu - 48€ pp  //  Viergangenmenu* - 59€ pp  //  Vijfgangenmenu** - 69€ pp

#ChefTerroir

@chefterroir 

Chef Terroir bvba - Molenstraat 108 - 9890 Gavere
+32 472 774740 - info@chefterroir.be
BE 0687.619.142

 

© 2018