Handleiding menu
Brood mag ongeveer 10 min in de oven op 180°
De tijden, van de oven, zijn richttijden
Alles mag op kamertemperatuur blijven
Amuses
​
-> Alles is reeds klaar (als dat niet makkelijk is)
Voorgerecht
-> Voorgerecht is volledig klaar (woehoe!)
!! OVEN VOORVERWARMEN OP 160 GRADEN !!
Tussengerecht (enkel bij viergangenmenu)
-> Bordjes met kalfswang, in de oven, op 160 graden. Ongeveer 12 minuten. Aluminiumfolie erop
Altijd eens controleren. Kan iets meer nodig hebben.
-> Langoustines: 1 minuut tot anderhalve minuut (max. 2 minuten!) in de oven, op 160 graden
-> Langoustine er bovenop dresseren
Hoofdgerecht
-> Witlof, knolselderpuree, gepofte knolselder met savooi, savooistoemp: Alles mag in de oven op 160 graden, ongeveer 10 minuten
-> Polenta: in de oven op 160 graden, ongeveer 6 minuten
-> Fazant: 15 minuten in de oven, op 160 graden (kan soms wat minder of meer zijn, goed controleren)
Dessert
-> Reeds klaar!!!! (yes!!!!)
Smakelijk!!! Geniet ervan!!
Prettige feesten gewenst van ons allemaal!
Team Chef Terroir