top of page

Handleiding menu

Brood mag ongeveer 10 min in de oven op 180°
De tijden, van de oven, zijn richttijden
Alles mag op kamertemperatuur blijven


 

Amuses

-> Alles is reeds klaar (als dat niet makkelijk is)
 

 

Voorgerecht


-> Voorgerecht is volledig klaar (woehoe!)

!! OVEN VOORVERWARMEN OP 160 GRADEN !!
 

Tussengerecht  (enkel bij viergangenmenu)


-> Bordjes met kalfswang, in de oven, op 160 graden. Ongeveer 12 minuten. Aluminiumfolie erop
Altijd eens controleren. Kan iets meer nodig hebben.
-> Langoustines: 1 minuut tot anderhalve minuut (max. 2 minuten!) in de oven, op 160 graden 
-> Langoustine er bovenop dresseren


 

Hoofdgerecht  


-> Witlof, knolselderpuree, gepofte knolselder met savooi, savooistoemp:  Alles mag in de oven op 160 graden, ongeveer 10 minuten 
-> Polenta: in de oven op 160 graden, ongeveer 6 minuten 
-> Fazant:  15 minuten in de oven, op 160 graden (kan soms wat minder of meer zijn, goed controleren)



 

Dessert


-> Reeds klaar!!!!  (yes!!!!)
                                                         

                                                         Smakelijk!!! Geniet ervan!! 
                                          Prettige feesten gewenst van ons allemaal! 

                                                                    Team Chef Terroir
 

bottom of page