top of page
HOME

Menu november - december 

​

 

Amuses

Oester & Ceviche

Beignet van mossel & dille

Hoeve-ei & herfsttruffel

 

Voorgerecht

Licht gegaarde makreel 

witloof / peer / jonge prei

 

Tussengerecht

Handgepelde garnalen

Bloemkool / waterkers / aardappel

 

Hoofdgerecht

Wilde eend

Pompoen / vlierbes / witte kool

 

Dessert

Appel “Tatin”

Walnoot / hooi / Ivoire chocolade

Driegangenmenu : 50 p.p. (afhaal) / 75€ p.p.
Viergangenmenu * : 60€ p.p. (afhaal) / 90€ p.p.
Vijfgangenmenu **: 75€ p.p. (afhaal)/ 105€ p.p.

Alle dagen beschikbaar,behalve maandag & dinsdag 

Te bestellen via info&chefterroir.be of 0475/486 720
 

Adres Afhaal: Molenstraat 108, 9890 Gavere

Website CT.jpeg
Website CT 1.jpeg

Chef Terroir bv
Heuvel 2C - 9700 Heurne
+32 475 486 720

 

info@chefterroir.be

BTW BE 0687.619.142
KBC BE84 7390 1556 4659

#ChefTerroir

Stay in touch! Volg ons op sociale media

@chefterroir 

© 2018

bottom of page