top of page




HOME
Menu november - december
​
Amuses
Oester & Ceviche
Beignet van mossel & dille
Hoeve-ei & herfsttruffel
Voorgerecht
Licht gegaarde makreel
witloof / peer / jonge prei
Tussengerecht
Handgepelde garnalen
Bloemkool / waterkers / aardappel
Hoofdgerecht
Wilde eend
Pompoen / vlierbes / witte kool
Dessert
Appel “Tatin”
Walnoot / hooi / Ivoire chocolade
Driegangenmenu : 50 p.p. (afhaal) / 75€ p.p.
Viergangenmenu * : 60€ p.p. (afhaal) / 90€ p.p.
Vijfgangenmenu **: 75€ p.p. (afhaal)/ 105€ p.p.
Alle dagen beschikbaar,behalve maandag & dinsdag
Te bestellen via info&chefterroir.be of 0475/486 720
Adres Afhaal: Molenstraat 108, 9890 Gavere


bottom of page